Списание за дизайн
Списание за дизайн
Умивалник

SEREL Purity

Умивалник Умивалник Serel Purity заема мястото си в бани с уникалната си и невероятна форма за купа. Общият подход при проектирането на отвора за отпадни води, който е невидим. Този подход се отразява толкова важно на дизайна и причинява разработването на сложни детайли. С този подход умивалникът Serel Purity изглежда чист, гладък, елегантен и е в пълна хармония на общата цялост на дизайна. Умивалник SEREL Purity, който има доминиране на меки форми, кани потребителя във футуризъм.

Име на проекта : SEREL Purity, Име на дизайнерите : SEREL Seramic Factory, Име на клиента : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity Умивалник

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.