Списание за дизайн
Списание за дизайн
Това Е Стенен Закачен Wc Тиган

SEREL Purity

Това Е Стенен Закачен Wc Тиган Докато тоалетната чиния на Purity навлиза в доминирането на меките преходи, тя също оставя прости и минимални бриз в околната среда. Той не само засяга потребителя със своята естетика, но и се среща с чистотата и невинността и уважава природата. Общият подход в дизайна на седалката на седалката на лесно разглобяеми се заключващи механизми на тоалетните седалки е функционални бутони за управление, които да се поставят във вътрешната част на комплекта на капака. Бутоните, които контактуват от потребителя, се поставят върху зоните, които са най-трудни за замърсяване, така че това осигурява допълнително предимство по отношение на хигиената.

Име на проекта : SEREL Purity, Име на дизайнерите : SEREL Seramic Factory, Име на клиента : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Това Е Стенен Закачен Wc Тиган

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.