Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фирмената Идентичност

Jae Murphy

Фирмената Идентичност Използва се отрицателното пространство, защото прави зрителите любопитни и щом преживеят този момент Аха, мигновено го харесват и го запомнят. Марката на логото има инициали J, M, камерата и триножника, вградени в отрицателното пространство. Тъй като Джей Мърфи често фотографира деца, големите стълби, оформени по име и ниско разположената камера, предполагат, че децата са добре дошли. Чрез дизайна на корпоративната идентичност, идеята за отрицателно пространство от логото се доразвива. Той добавя ново измерение към всеки артикул и прави лозунга, Нечестият изглед на обикновеното, да бъде верен.

Име на проекта : Jae Murphy, Име на дизайнерите : Luka Balic, Име на клиента : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy Фирмената Идентичност

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.