Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стол

Parastoo

Стол Уважавам всякакъв вид столове. Според мен едно от най-важните и класически и специални неща в интериорния дизайн е столът. Идеята за стола Parastoo идва от лястовица (терн). Може би блестящата и гладка повърхност в стол Parastoo с различен и специален дизайн е направена само за много специални и уникални места.

Име на проекта : Parastoo, Име на дизайнерите : Ali Alavi, Име на клиента : Ali Alavi design.

Parastoo Стол

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.