Списание за дизайн
Списание за дизайн
Настолната Лампа

M.T.F. ( My True Friend)

Настолната Лампа Уникалността на лампата MTF (My True Friend) под формата на куче е, че първо, тя може да се побере почти във всеки декор, от веселата, топла детска стая и завършваща със студен официален работен офис. Второ, тя има уникална комбинация от материали - дърво, пластмаса, метал, стъкло, което създава стил на сливане. Третата уникална характеристика е, че не всички лампи могат да имат въртящо рамо с 360 градуса и свободно накланяне от всякакъв ъгъл. Също така, нашата лампа осигурява възможност за твърда фиксация с удобните ергономични брави.

Име на проекта : M.T.F. ( My True Friend), Име на дизайнерите : Taras Zheltyshev, Име на клиента : Fiat Lux.

M.T.F. ( My True Friend) Настолната Лампа

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.