Списание за дизайн
Списание за дизайн
Рафтовата Система

bibili

Рафтовата Система Трезви и класически в замисъла, тези рафтове впечатляват със силна индивидуалност. Това идва от обърнатото поставяне на триъгълните стойки, което води до усукващо движение, което играе на различните дълбочини на единицата над височината му. Произведеният динамичен ефект дава почти човешко отношение към мебелите: в зависимост от това откъде гледа човек, изглежда, че гледа през рамо и / или слуша на вратите. Рафтовете "bibili" се произвеждат в модули с различна ширина. Следователно е възможно да се създадат характерни стени с оживен графичен ефект.

Име на проекта : bibili, Име на дизайнерите : Rosset Thierry Michel, Име на клиента : Thierry Michel Rosset - Olution.

bibili Рафтовата Система

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.