Списание за дизайн
Списание за дизайн
Магазин

Family Center

Магазин Има няколко причини, поради които заградих дългата (30 метра) предна стена. Едното беше, че котата на съществуващата сграда беше наистина неприятна и нямах разрешение да я пипам! Второ, като заградих предната фасада, спечелих 30 метра пространство на стената вътре. Според ежедневното ми проучване на статистиката за наблюдение, повечето купувачи избраха да влязат вътре в магазина само заради любопитството и да видят какво се случва зад тази фасада Любопитни форми.

Име на проекта : Family Center, Име на дизайнерите : Ali Alavi, Име на клиента : Ali Alavi design.

Family Center Магазин

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.