Списание за дизайн
Списание за дизайн
Голяма Светеща Саксия За Растения

Divine

Голяма Светеща Саксия За Растения Това е голям лек съд, направен от едно или две парчета опалова пластмаса. Саксията изобщо нямат дъно. И така, поставяте го около растящо дърво. И закрепете ръбовете заедно с "бързи брави". А отдолу идва LED светлина, която дава светлина на саксията и дърво и надпис. Основната разлика за другите е, че поставяте това около растящо дърво. Не слагаш дърво да расте там.

Име на проекта : Divine, Име на дизайнерите : Ari Korolainen, Име на клиента : Adessin Oy.

Divine Голяма Светеща Саксия За Растения

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.