Списание за дизайн
Списание за дизайн
Сцена За Сватбен Прием

Depiction

Сцена За Сватбен Прием Красиво проектиран комплект за сватбен прием. Гранд авеню посреща госта на мек бял кожен килим. Усещане за същността на град Рим през портата, римските стълбове, статуята, кръглата седалка в стил тиара и огромното „Фонтана-ди-треви“. Звукът на течаща вода създава успокояваща музика на заден план, докато поздравява младоженците. Нито един човек от екипа не е чувал или виждал действителната структура и все още получава 100% изобразяване на оригиналната структура, което е достоверно да се направи всяко нещо само за 20 дни.

Име на проекта : Depiction, Име на дизайнерите : Arundhati Subodh Sathe, Име на клиента : Victrans Engineers.

Depiction Сцена За Сватбен Прием

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.