Списание за дизайн
Списание за дизайн
Рекламният Плакат

Amal Film Festival

Рекламният Плакат Афишът беше вдъхновен от веселото тържество по фестивали. Дизайнът е създаден, за да възприеме и отпразнува различията, които съществуват в богатата испанска култура. Тъй като Испания е многокултурна страна, която е богата на своята история и идентичност, плакатът е създаден, за да подчертае надеждата между европейци и араби, мюсюлмани и християни. Проектът е проектиран в студио Barnbrook, Лондон, Обединеното кралство. Отнемаше 1 седмица, за да се изработи плакатът. Използваните цветове, вид и символи бяха вдъхновени от пресечната точка между испанската и арабската култура.

Име на проекта : Amal Film Festival, Име на дизайнерите : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Име на клиента : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Рекламният Плакат

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.