Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ресторант

Kalamis Liman Restaurant

Ресторант Ресторант Kalamis Liman е проектиран от Atölye A Architecture. За представянето на проекта беше необходим анимационен филм. Целта на анимационния филм, подготвен от Айхан Гюнери Архитекти, беше отразеният реализъм на ресторанта. Фазата на моделиране на 10-дневния период Kalamis Liman Restaurant, състоящ се от 1600 квадратни 64 секунди анимация до сцената на изобразяване, са завършени през 800 г. часа.Представяне на проект, подготвен за анимацията, 3dsmax, v-ray програми; Използван е 16-ядрен хардуер за работна станция за 48 GB ram dell.

Име на проекта : Kalamis Liman Restaurant, Име на дизайнерите : Ayhan Güneri, Име на клиента : ATOLYE A ARCHITECTURE.

Kalamis Liman Restaurant Ресторант

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.