Списание за дизайн
Списание за дизайн
Душ

Rain Soft

Душ Гледката на водопад сред природата може да привлече всеки, гледайки го или се къпете под него, може да създаде релаксираща сеч. Тъй като беше необходимо да се симулира релаксиращата сцена на водопада вътре в къщи и апартаменти, така че човек да изпита радостта от вземането на душ под водопада у дома. В този дизайн има два вида пръски. Режим на юмрук: Плътността или концентрацията на водата е в средата и човек може да измие тяло Втори режим: Водата се излива вертикално около околовръстния пръстен и човек може да използва шампоан и той е заобиколен от стена с вода и тази стена може бъди л

Име на проекта : Rain Soft , Име на дизайнерите : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Име на клиента : AQ QALA BINALAR.

Rain Soft  Душ

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.