Списание за дизайн
Списание за дизайн
Сензорният Кран

miscea LIGHT

Сензорният Кран Обхватът на miscea LIGHT от смесители, активирани от сензори, има интегриран дозатор за сапун, проектиран директно в крана за удобство и максимални ползи за хигиена на ръцете. Използвайки бърза и надеждна сензорна технология, тя пуска сапун и вода за хигиенно и ергономично изпитване на ръцете. Вграденият дозатор за сапун се активира, когато ръката на потребителя премине върху сектора на сапуна. След това сапунът се отпуска само когато ръката на потребителя бъде поставена под изхода на сапуна на крана. Водата може да се приема интуитивно, като държите ръцете си под изхода за вода.

Име на проекта : miscea LIGHT, Име на дизайнерите : Rob Langendijk, Име на клиента : miscea GmbH.

miscea LIGHT Сензорният Кран

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.