Списание за дизайн
Списание за дизайн
Търговията На Дребно

Sport In Street

Търговията На Дребно Започнахме дизайна с различни табла за настроение, определящи различни области на интерес на младите. Темите на технологиите, социалните мрежи, streetart и природата бяха приети за създаване на магазин за улична култура. Индустриалните материали бяха използвани във всички мебели в магазина, за да създадат хладен изглед, заедно с естествени материали, затоплящи атмосферата, стремяща се към чувствителния баланс. Заплетеният дизайн предизвиква голямо вълнение в скритите ъгли на магазина. Високите стойки за дисплеи, поставени в средата, правят клиентите любопитни, като внасят секрет.

Име на проекта : Sport In Street , Име на дизайнерите : Ayhan Güneri, Име на клиента : SPORT IN STREET.

Sport In Street  Търговията На Дребно

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.