Списание за дизайн
Списание за дизайн
Килим

Folded Tones

Килим Килимите по своята същност са плоски, целта беше да се оспори този прост факт. Илюзията за триизмерност се постига само с три цвята. Разнообразието от тонове и дълбочина на килима зависи от ширината и плътността на ивиците, а не от голяма палитра от цветове, които могат да се смесват с определено пространство, като по този начин позволяват гъвкава употреба. От горе или далеч килимът наподобява сгънат лист. Въпреки това, докато седите или лежите върху него, илюзията за гънките може да не се усети. Това води до използването на прости повтарящи се линии, които могат да се ползват като абстрактен модел отблизо.

Име на проекта : Folded Tones, Име на дизайнерите : Enoch Liew, Име на клиента : Terrace Floors & Furnishings.

Folded Tones Килим

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.