Списание за дизайн
Списание за дизайн
Масичка За Кафе

Athos

Масичка За Кафе Вдъхновен от мозаечните панели, създадени от бразилския художник-модернист Атос Булкао, тази масичка за кафе със скрити чекмеджета е проектирана с цел да внесе красотата на неговите панели - и техните ярки цветове и перфектни форми - във вътрешното пространство. Горното вдъхновение беше комбинирано с детски занаят, състоящ се от четири кутии за кибрит, залепени заедно, за да се изгради маса за къща за кукли. Поради мозайката, таблицата препраща към пъзел кутия. Когато са затворени, чекмеджетата не могат да бъдат забелязани.

Име на проекта : Athos, Име на дизайнерите : Patricia Salgado, Име на клиента : Estudio Aker Arquitetura.

Athos Масичка За Кафе

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.