Списание за дизайн
Списание за дизайн
Структурата На Колоновата Греда

Brackets

Структурата На Колоновата Греда Дизайнът е техническо решение за предоставяне на модулирани системи за рехабилитация на безполезните пространства в покривите по целия свят, като същевременно се адаптира към предишната структура на всяка сграда. Една от неговите многофункционални функции е запазването на електричеството. Той също така беше естетически проектиран да функционира в интериора, независимо дали от облицовката, предвидена за него, в различни материали или облицовки, или от акцентите на обзавеждането като плотове, маси и прегради. Той също така осигурява система за слънчеви нагреватели, което прави пространствата енергийно устойчиви.

Име на проекта : Brackets, Име на дизайнерите : Dalia Sadany, Име на клиента : Dezines Dalia Sadany Creations.

Brackets Структурата На Колоновата Греда

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.