Списание за дизайн
Списание за дизайн
Цифровият Часовник

PIXO

Цифровият Часовник Концепцията е на път да "цифровизира" "подвижните числа" на механичния часовник през 70-те. С пълния си матричен дисплей PIXO е в състояние да показва текущите анимирани „подвижни“ числа. За разлика от други цифрови часовници с бутони, PIXO има само въртяща се корона за работа с всички режими, включващи: Времев режим, Световно време, Хронометър, 2 Аларма, Часов звук и Таймер. Цялостният дизайн е насочен към хора, които харесват цифрови неща с ново изпълнение. Различните цветови комбинации и унисекс дизайн на калъфи са в състояние да отговарят на различни видове предпочитания на потребителите.

Име на проекта : PIXO, Име на дизайнерите : PIXO TEAM, Име на клиента : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO Цифровият Часовник

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.