Списание за дизайн
Списание за дизайн
Превозно Средство

Shark

Превозно Средство Shark е концептуално превозно средство, което може да трансформира влачещата сила до полезна сила, за да лети. Дизайнерската философия на Shark е да хване силата на влачене отначало и след това, когато превозно средство е повдигнато от земята поради съпротивлението на въздушния поток, то ще преминава въздушния поток през дупките на ръцете си. Тези дупки ще се отворят и затварят бързо и по начин, по който акулата може да се поддържа по-балансирана.

Име на проекта : Shark, Име на дизайнерите : Amin Einakian, Име на клиента : Amin Einakian.

Shark Превозно Средство

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.