Списание за дизайн
Списание за дизайн
Градска Логистична Система

link

Градска Логистична Система Link е синхронизирана градска логистична система, която използва съществуващата инфраструктура за обществен транспорт. Системата позволява безпроблемно и устойчиво разпределение на товара в града. Това е мрежа, която свързва консолидационни центрове, квартални складови пространства и местни предприятия, използвайки флот от роботизирани, електрически превозни средства. Следвайки автобуси и трамваи превозните средства се придвижват през града, без да пречат на трафика. Системата Link скъсява разстоянията за разпространение, като по този начин намалява нуждата от камиони и отваря алтернативи за доставка за последната половина миля.

Име на проекта : link, Име на дизайнерите : Ayelet Fishman, Име на клиента : Ayelet Fishman.

link Градска Логистична Система

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.