Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офис Пространството

C&C Design Creative Headquarters

Офис Пространството Креативният щаб на C&C Design е разположен в пост-индустриален цех. Сградата му е преобразена от фабрика с червени тухли през 60-те години. Отчитайки защитата на настоящата ситуация и историческата памет на сградата, дизайнерският екип се опита да направи всичко възможно, за да избегне повреда на оригиналната сграда в интериорната декорация. В интериорния дизайн се използват много ела и бамбук. Отварянето и затварянето и превключването на помещенията са умело замислени. Дизайните на осветлението за различни региони отразяват различни визуални атмосфери.

Име на проекта : C&C Design Creative Headquarters, Име на дизайнерите : Zheng Peng, Име на клиента : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Офис Пространството

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.