Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изложбеното Пространство

IDEA DOOR

Изложбеното Пространство Павилионът C&C на Гуанджоу дизайн седмица 2012 е многоизмерно и синхронно космическо устройство. Прозорците и вратите, разширени в четири посоки, реализират интелигентно преобразуване и взаимодействие вътре и извън дисплейното пространство, представляващо корпоративната концепция за толерантност, откритост и разнообразно развитие. Чрез възприемането на технологията за интерактивен дисплей на разширена реалност и суперпозицията на реалната среда и виртуалната среда, случаят на фирмения дизайн вътре в устройството постига преобразуването на формата на дисплей от двуизмерна в многоизмерна.

Име на проекта : IDEA DOOR, Име на дизайнерите : Zheng Peng, Име на клиента : C&C Design Co.,Ltd..

IDEA DOOR Изложбеното Пространство

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.