Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изложбеното Пространство

Ideaing

Изложбеното Пространство Това е изложбената зала на предприятието през 2013 г. в Гуанджоу Дизайн Седмица, проектирана от C&C Design Co., Ltd. Дизайнът спретнато разполага с по-малко от 91 квадратни метра, което се показва от сензорния дисплей и вътрешния проектор. QR кодът, показан на светлинното поле, е уеб връзките на предприятието. Междувременно дизайнерите се надяват, че външният вид на цялата сграда може да създаде у хората усещане, изпълнено с жизненост, и затова демонстрира креативността, която притежава дизайнерската компания, тоест „духът на независимост и идеята за свобода“, застъпван от тях ,

Име на проекта : Ideaing, Име на дизайнерите : Zheng Peng, Име на клиента : C&C Design Co.,Ltd..

Ideaing Изложбеното Пространство

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.