Списание за дизайн
Списание за дизайн
Часовникът

Ring Watch

Часовникът Пръстенният часовник представлява максималното опростяване на традиционния ръчен часовник чрез неговото премахване на номера и ръце в полза на двата пръстена. Този минималистичен дизайн осигурява едновременно чист и прост вид, който се съчетава перфектно с привличащата вниманието естетика на часовника. Короната за подпис все още осигурява ефективно средство за промяна на часа, докато скритият му екран за електронно мастило показва ярките цветови ленти с изключителна дефиниция, в крайна сметка поддържа аналогов аспект, като същевременно осигурява и по-дълъг живот на батерията.

Име на проекта : Ring Watch, Име на дизайнерите : Javier Vallejo Garcia, Име на клиента : JVG - Javier Vallejo Garcia.

Ring Watch Часовникът

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.