Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изложбеното И Преговорното Пространство

All Love in Town Sales Center

Изложбеното И Преговорното Пространство Търговското пространство също може да бъде бизнес ориентирана зона за дейност, пълна с изкуство и естетика, колкото театър и музей. Малко от дизайнерите никога не са се замисляли, че интензивното съчетаване на хора и околна среда става толкова съществено, отколкото някога сме очаквали. Създадохме интериорно пространство, което порази акорд с хората, които влизат в него, като използваме най-много ниско цените материали-крушки, пинг-понг и коледна украса бал. Изведохте легенда за продажбите на имоти за завършващи търговски задачи в три месеци по това време в цялата индустрия заради отличителния дизайн.

Име на проекта : All Love in Town Sales Center, Име на дизайнерите : Raynon Chiu, Име на клиента : Taiwan DaE International Design Career.

All Love in Town Sales Center Изложбеното И Преговорното Пространство

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.