Списание за дизайн
Списание за дизайн
Органичните Мебели И Скулптурата

pattern of tree

Органичните Мебели И Скулптурата Предложение за дял, което използва иглолистните части неефективно; тоест стройната част на горната половина на багажника и неправилната форма на корените. Обърнах внимание на органичните годишни пръстени. Припокриващите се органични модели на дяла създават комфортен ритъм в неорганично пространство. С продуктите, родени от този цикъл от материали, органичната пространствена посока се превръща във възможност за потребителя. Освен това уникалността на всеки продукт им придава много по-висока стойност.

Име на проекта : pattern of tree, Име на дизайнерите : Hiroyuki Morita, Име на клиента : studio Rope.

pattern of tree Органичните Мебели И Скулптурата

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.