Списание за дизайн
Списание за дизайн
Голям Апартамент

Attractive Arc

Голям Апартамент Този случай е набор от голям апартамент с плосък под на последния етаж. Площта на строителството е 260 квадратни метра. Клиентската група, намираща се от предприемача, трябва да бъдат семействата с повече население. Но собственикът на това дело е семейство от трима души. Така фино подредените функции на оригиналната структура изглеждат тривиални и тесни. Според това направихме сравнително големи промени в плана на цялото пространство. Нарушавайки конвенционалния режим на семейно оформление. Повечето функционални зони са размити, с изключение на спалните, баните и т.н. Междувременно, като жилище, собственикът

Име на проекта : Attractive Arc, Име на дизайнерите : Sheng Tao, Име на клиента : DEESEN.

Attractive Arc Голям Апартамент

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.