Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интериорният Дизайн

Wild Life

Интериорният Дизайн Дизайнът е свързан с креативността, а креативността е всичко за изненадите! Когато дивият живот се среща с модернизма и пада напълно в хармония, тогава се създават изненади! Дизайнерът комбинира модерна простота с етнически приключения за уникално пространство. Тя използва неутрална цветова палитра от бяло, бежово и сиво за стени и мебели, с добавяне на цветни акценти в стенното изкуство и осветителните тела. За да направи изявление при входа си, дизайнерът представи летящ диван за крава кожа заедно с висящи стъклени топки, всички пълни с изкуствени растения за жизнен свеж вид. Насладете се на дивия живот!

Име на проекта : Wild Life, Име на дизайнерите : Shosha Kamal, Име на клиента : Shosha Kamal Designs.

Wild Life Интериорният Дизайн

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.