Списание за дизайн
Списание за дизайн
Електрически Велосипед

ICON E-Flyer

Електрически Велосипед ICON и Vintage Electric си сътрудничиха за проектирането на този вечен електрически велосипед. Проектиран и изграден в Калифорния с нисък обем, ICON E-Flyer се ожени за винтидж дизайн с модерна функционалност, за да създаде ясно и способно решение за личен транспорт. Характеристиките включват диапазон от 35 мили, максимална скорост от 22 MPH (35 MPH в състезателен режим!) И време за зареждане на два часа. Външен USB конектор и точка за връзка за зареждане, регенеративно спиране и компоненти с най-високо качество в целия. www.iconelectricbike.com

Име на проекта : ICON E-Flyer, Име на дизайнерите : Jonathan Ward & Andrew Davidge, Име на клиента : ICON.

ICON E-Flyer Електрически Велосипед

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.