Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шезлонг

Riza Air

Шезлонг Модерен дизайнерски стол, подходящ за дневни зони на клубове, резиденции и хотели. Изработен с органична структура на външния вид, допълнен със специална решетка на гърба, столът Riza се реализира само с устойчиви масиви от дърво и естествени лакове. Дизайнерското вдъхновение идва от работата на каталунския архитект Антони Гауди и наследството, което модернистският архитект е оставил в Барселона, винаги вдъхновен от природни елементи и органичен вид.

Име на проекта : Riza Air, Име на дизайнерите : Thelos Design Team, Име на клиента : Thelos.

Riza Air Шезлонг

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.