Списание за дизайн
Списание за дизайн
Студентското Общежитие

Koza Ipek Loft

Студентското Общежитие Koza Ipek Loft е проектиран от студио craft312 като студентски дом за гости и младежки център с капацитет 240 легла на 8000 м2 площ. Коза Ипек Лофт конституцията беше завършена през май 2013 г. Като цяло влизане в къща за гости, достъп до младежки център, ресторант, конферентна зала и фоайе, учебни зали, стаи и административни офиси в множество от 12 етажни сгради, състоящи се от иновативна, модерна и са проектирани удобни жилищни помещения. Стаи за 2-ма души в основните клетки, подредени според всеки етаж, две отделения и ползване на 24 човека.

Име на проекта : Koza Ipek Loft, Име на дизайнерите : Craft312 Studio, Име на клиента : Craft312 Studio Partnership.

Koza Ipek Loft Студентското Общежитие

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.