Списание за дизайн
Списание за дизайн
Устойчивото Кресло

X2Chair

Устойчивото Кресло Здравите форми и изборът на материали увеличават иновативния капацитет на този стол с хиляда живота. X2Chair е резултат от процес на експериментален дизайн, който залага изцяло на конвертируемостта на продуктите. Създаден като мултифункционален, този обект следва концепция за цялостно персонализиране и е израз на екологичен дизайн. Естетичното усъвършенстване и екологичната съвместимост намират място за среща благодарение на внимателно функционално проучване, съчетано с проучване на материали и екологични методи на строителство. Информация: caporasodesign.it - lessmore.it

Име на проекта : X2Chair, Име на дизайнерите : Giorgio Caporaso, Име на клиента : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair Устойчивото Кресло

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.