Списание за дизайн
Списание за дизайн
Жилищният Интериор

Beijing Artists' House

Жилищният Интериор След 30 години бърза китайска индустриализация, този проект отразява фундаменталните социални промени и индустриалното развитие на една страна, която изисква модерно възприемане на нейната архитектура. В този смисъл къщата отговаря на отдалечаване от традиционните референции и към индустриална реалност. Той има за цел да проучи индустриалните възможности на Китай, не като скрита брутална травма, а по-скоро сила на напредъка, която може да разпредели благосъстоянието в цялото общество.

Име на проекта : Beijing Artists' House, Име на дизайнерите : Yan Pan, Име на клиента : A photography in Beijing.

Beijing Artists' House Жилищният Интериор

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.