Списание за дизайн
Списание за дизайн
Многофункционалният Конструктивен Комплект

JIX

Многофункционалният Конструктивен Комплект JIX е конструктивен комплект, създаден от базирания в Ню Йорк визуален художник и продуктов дизайнер Патрик Мартинес. Състои се от малки модулни елементи, които са специално проектирани, за да позволят да се свържат стандартни сламки за пиене, за да се създаде голямо разнообразие от конструкции. Съединителите JIX се предлагат в плоски решетки, които лесно се разцепват, пресичат и фиксират на място. С JIX можете да изградите всичко - от амбициозни структури с размери на стаите до сложни скулптури на плота, всички с помощта на JIX конектори и сламки за пиене.

Име на проекта : JIX, Име на дизайнерите : Patrick Martinez, Име на клиента : Blank Bubble.

JIX Многофункционалният Конструктивен Комплект

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.