Списание за дизайн
Списание за дизайн
Многофункционалната Чанта

Collectote

Многофункционалната Чанта Collectote е чанта 3 в 1, която ви позволява да организирате всичко. Разделете голямата си чанта за пратеници, докато носите съществените си неща в по-малка чанта за пътувания, посещения на музеи, класове, работа и търговски изложения. Чантата за месинджър е достатъчно голяма, за да побере повече от 5 албума с размер на букви, вашия лаптоп и елементи за една нощ. Collectote разполага с кожен държач за карти и две разглобяеми чанти, обособени по цвят на подплата. Той служи в много различни ситуации, задоволявайки нуждите на всички видове хора, от художници до изпълнителни директори.

Име на проекта : Collectote, Име на дизайнерите : Yun Hsin Lee, Име на клиента : Collectors Club of New York.

Collectote Многофункционалната Чанта

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.