Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изложбеният Дизайн

Multimedia exhibition Lsx20

Изложбеният Дизайн Мултимедийна изложба беше посветена на 20-годишнината от въвеждането на националните валутни латове. Целта на изложбата беше да представи рамката на триединството, на което се основава художественият проект, а именно банкнотите и монетите, авторите - 40 изключителни латвийски художници от различни творчески жанрове - и техните произведения на изкуството. Концепцията на изложбата произхожда от графит или олово, което е централната ос на молив, често средство за художници. Графитната структура послужи като централен дизайнерски елемент на изложението.

Име на проекта : Multimedia exhibition Lsx20, Име на дизайнерите : Design studio H2E, Име на клиента : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 Изложбеният Дизайн

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.