Списание за дизайн
Списание за дизайн
Set Top Box

T-Box2

Set Top Box T-Box2 е ново техническо устройство за интегриране на интернет, мултимедия и комуникация и предлага на домашните потребители разнообразни интерактивни услуги, включително масивна игра на интернет съдържание и HD видео разговори. Свързвайки STB към телевизора в средата на семейната мрежа, потребителят може бързо да надстрои общ телевизор до интелигентен телевизор, което носи на семейните потребители отлично AV забавно изживяване.

Име на проекта : T-Box2, Име на дизайнерите : Ke Zhang, Име на клиента : Technicolor.

T-Box2 Set Top Box

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.