Списание за дизайн
Списание за дизайн
Търговското Пространство

De Kang Club

Търговското Пространство Dekang се намира в търговския център на Гуанджоу, Китай, е СПА и развлечение един от търговските проекти. Проектът е в дизайнерската концепция на "градския пейзаж" като основна улика за отговор на нуждите на съвременния градски живот.

Име на проекта : De Kang Club, Име на дизайнерите : Yongcai Huang, Име на клиента : De Kang Club.

De Kang Club Търговското Пространство

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.