Списание за дизайн
Списание за дизайн
Арт Инсталацията

S.Joao Structure

Арт Инсталацията Дизайнът отразява типичен португалски уличен фестивал - местно известен като „S. Жоао. По време на един от най-оживените улични фестивали в Европа, хората от Порто почитат свети Йоан „Кръстител“, като традиционно се барабанят взаимно с чесънови цветя или меки пластмасови чукове. Характеризира се с цвета на панделки и знамена, които изпълват улиците, заедно с фойерверките, които се пускат през цялата нощ, „S. Структурата на Жоао “преосмисля тази атмосфера с висящи форми, подобни на балон, които са покрити от отразяващ, лъскав материал.

Име на проекта : S.Joao Structure, Име на дизайнерите : FAHR 021.3, Име на клиента : Instituto de Design de Guimarães.

S.Joao Structure Арт Инсталацията

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.