Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кънки За Мек И Твърд Сняг

Snowskate

Кънки За Мек И Твърд Сняг Оригиналният Snow Skate е представен в доста нов и функционален дизайн - от твърдо дърво от махагон и с неръждаеми стомани. Едно предимство е, че могат да се използват традиционни кожени ботуши с пета и като такива няма търсене на специални ботуши. Ключът към практиката на скейт е лесната техника на връзване, тъй като дизайнът и конструкцията са оптимизирани с добра комбинация от ширина и височина на скейт. Друг решаващ фактор е ширината на бегачите, оптимизираща управлението на кънките на твърд или твърд сняг. Бегачите са от неръждаема стомана и са снабдени с вдлъбнати винтове.

Име на проекта : Snowskate, Име на дизайнерите : KT Architects, Име на клиента : Arkitektavirki Kári Thomsen ark.MAA.

Snowskate Кънки За Мек И Твърд Сняг

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.