Списание за дизайн
Списание за дизайн
Концепцията За Корпоративна Архитектура

Pharmacy Gate 4D

Концепцията За Корпоративна Архитектура Творческата концепция се основава на комбинацията от материални и нематериални компоненти, които заедно създават медийна платформа. Централната точка на тази платформа се характеризира с голям размер като символ за абстрактна алхимична чаша, над която се проектира холографска диаграма на плаваща ДНК верига. Тази холограма на ДНК, която всъщност представлява лозунга „Обещание за живот“, се върти бавно и предполага лекотата на живот на човешки организъм без симптоми. Въртящата се холограма на ДНК представлява не само потока на живота, но и връзката между светлината и самия живот.

Име на проекта : Pharmacy Gate 4D, Име на дизайнерите : Peter Stasek, Име на клиента : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D Концепцията За Корпоративна Архитектура

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.