Списание за дизайн
Списание за дизайн
Декоративен Текстил

Lasso

Декоративен Текстил Ласо като определение е дълго въже с течаща примка в единия край. Вместо да се вдъхновявате; този текстил е резултат от. Той има както специален допир, така и естетически, освен някои специални разбити канали, така че светлината може да премине през много меко. Той е наполовина индустриален - наполовина изработен, изтъкан в електронни станчета и изрязан на ръка. Този проект е много атрактивен и пристрастяващ като бонбони и беше едно от най-големите предизвикателства и открития в моята кариера като текстилен дизайнер. Този проект е за серендипия, препъване, откриване на случайности, богатство и злополука.

Име на проекта : Lasso, Име на дизайнерите : Cristina Orozco Cuevas, Име на клиента : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Декоративен Текстил

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.