Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стол

Place

Стол Мястото е поетичен и съществен стол, пример за официален дизайн с атрактивна привлекателност. Този стол съчетава изискан технически дизайн с традиционните облицовки. мястото е да се опитате да кажете на обекта чрез играта на форми и цветове, за да сияят, като погледнете на екстравагантността и простотата, какво прави дадено място отличително, различно от другите.

Име на проекта : Place, Име на дизайнерите : TANA-Gaetano Avitabile, Име на клиента : Gae Avitabile_ Tana.

Place Стол

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.