Списание за дизайн
Списание за дизайн
Плакатите

Disease - Life is Golden

Плакатите Този проект се роди от желанието да се създадат някои концепции, които да опишат социална обстановка по необичаен начин и да сенсибилизират зрителя по приятелски начин. Идеята зад това е да се вземат болести и да ги направят визуално привлекателни и интригуващи. Заболяването е нещо лошо, но би могло да се види по различен начин.

Име на проекта : Disease - Life is Golden, Име на дизайнерите : Giuliano Antonio Lo Re, Име на клиента : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Плакатите

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.