Списание за дизайн
Списание за дизайн
Терапия-Салон За Зъбна Красота

Dental INN

Терапия-Салон За Зъбна Красота Проектът "Dental INN" е проектиран като стоматологично заведение под формата на терапевтичен салон за стоматологична красота във Viernheim / Германия. Проектът представлява нова концепция за интериорен дизайн за дентални практики с тематични „лечебни ефекти на органични форми и естествени структури“ и е разработен главно за д-р Бергман, международен акредитиран зъболекар по импланти. В допълнение към стоматологичните лечения като фасети и избелване, д-р Бергман и неговият екип предоставят, наред с други неща, симпозиуми по имплантология за многобройни млади дентални хирурзи от Европа, Азия и Африка.

Име на проекта : Dental INN, Име на дизайнерите : Peter Stasek, Име на клиента : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Терапия-Салон За Зъбна Красота

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.