Списание за дизайн
Списание за дизайн
Маса

Tavolo Livelli

Маса Tavolo Livelli е за създаването на полезно пространство на забравени места. Tavolo Livelli е многопластова маса, маса с две плотове. Пространството между двете плотове може да се използва за съхранение на лаптоп, книги, списания и др. Диагонално поставените крака създават красиво избледняваща сянка между двете плотове, играейки се с вашето възприятие. Всички X и Y повърхности - плотове и крака - имат еднаква дебелина.

Име на проекта : Tavolo Livelli, Име на дизайнерите : Wouter van Riet Paap, Име на клиента : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Маса

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.