Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ограничена Серия От Изключителни Вина

Echinoctius

Ограничена Серия От Изключителни Вина Този проект е уникален по много начини. Дизайнът трябваше да отразява уникалния характер на въпросния продукт - изключително авторско вино. Освен това имаше изискване да се съобщи дълбокия смисъл в името на продукта - превъзходно, слънцестоене, контраст между нощ и ден, черно и бяло, открито и неясно. Дизайнът имал намерение да отразява тайната, скрита през нощта: красотата на нощното небе, която ни удивява толкова много и мистичната загадка, скрита в съзвездията и Зодиака.

Име на проекта : Echinoctius, Име на дизайнерите : Valerii Sumilov, Име на клиента : SHUMI LOVE DESIGN (TM).

Echinoctius Ограничена Серия От Изключителни Вина

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.