Списание за дизайн
Списание за дизайн
Органичната Маса

Lunartable

Органичната Маса Вдъхновението за дизайнерското парче идва от Лунен паяк на Аполон. Затова идва името Лунна маса. Лунният паяк е символ на човешкото инженерство, иновации и технологии. Аполон Паяк няма органични форми. Въпреки това идва от органични създатели като човешки боб. Органичният дизайн, последван от иновации и технологии, функционалност и ергономичност символизират три важни основи на архитектурата и дизайна. Следователно лунната маса има структура на три крака.

Име на проекта : Lunartable, Име на дизайнерите : Georgi Draganov, Име на клиента : GD ArchiDesign.

Lunartable Органичната Маса

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.