Списание за дизайн
Списание за дизайн
Опаковката

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Опаковката KRYSTAL вода олицетворява същността на лукса и уелнес в бутилка. С алкална стойност на pH от 8 до 8,8 и уникален минерален състав, KRYSTAL водата се предлага в емблематична квадратна прозрачна бутилка с призма, която наподобява пенливи кристали и не прави компромиси с качеството и чистотата. Логото на марката KRYSTAL е фино изобразено на бутилката, като подчертава допълнително докосване до луксозното изживяване. В допълнение към визуалното въздействие на бутилката, ПЕТ и стъклени бутилки с квадратна форма са рециклируеми, оптимизирайки пространството на опаковката и материалите, като по този начин намалява общия въглероден отпечатък.

Име на проекта : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, Име на дизайнерите : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Име на клиента : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water Опаковката

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.