Списание за дизайн
Списание за дизайн
Визуалното Изкуство

Loving Nature

Визуалното Изкуство Да обичаш природата е проект на произведения на изкуството, които намекват за любов и уважение към природата, към всичко живо. На всяка картина Габриела Делгадо поставя специален акцент върху цвета, избирайки внимателно елементи, които се съчетават с хармония, за да се постигне пищно, но просто покритие. Изследването и нейната истинска любов към дизайна му придават интуитивна способност да създава живи цветни парчета с точкови елементи, вариращи от фантастичните до находчивите. Нейната култура и лични преживявания оформят композициите в уникални визуални разкази, които със сигурност ще разкрасят всяка атмосфера с природа и жизнерадост.

Име на проекта : Loving Nature, Име на дизайнерите : Gabriela Delgado, Име на клиента : GD Studio C.A.

Loving Nature Визуалното Изкуство

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.